luni, 7 noiembrie 2011

Filă de jurnal


Știu că tu,jurnal,îmi ești aproape și mă mângâi cu fiecare pată de cerneală ce se scurge pe foaia-mi aspră.Dacă aș pune foaia de hârtie pe piept,ar roșii și ar forma o baltă întreagă de sânge.Nu mai am alinare,nu mai am iubire,nu mai am încredere,nu mai am NIMIC.Săptămâna îmi e plină de insomnii,căci mă trezesc cu obrajii roșii și privesc cum morfina mă mănâncă și cum se plimbă prin mine.Mereu mă agit pentru că în gândul meu totul e o halucinație,dar după ce îmi strâng jurnalul la piept văd că defapt e realitate.O noua zi e un nou război.Și da,războiul îl port între mine și 'eu' .Mhm,ciudat ,așa ?Același gol,și mă întreb pentru ce trăiesc.Găsesc răspunsuri doar atunci când apar puținii care mă îmbrățișează,care îmi dau de înțeles că nimicul pe care îl am defapt e enorm.Poate sunt prea naivă pentru că mă încred în niște rânduri care mă descriu așa cum sunt,și îmi reflectă realitatea actuală,realitatea cu care duc un război zilnic și pe care în final,frântă,îl câștig,pentru că CRED,și nu voi înceta niciodată.

9 comentarii:

Paolla si-atat spunea...

eu am pierdut demult acel razboi cu mn si cei din jur, nu cred in NIMIC...nici in mine ! prima data am crezut in cei din jur, am pierdut apoi in mine...dublu joc pierdut !!!! si nu exista prelungiri nici alte sanse,,,,viata e o curva !

Flyerboy spunea...

Supeerb :X

Raisa spunea...

Atat de frumos..:)

Giulia. spunea...

@Un suflet inocent Așa e,însă nu trebuie să te lași,să vezi cum pierzi.Luptă până la capăt,până vezi că reușești.Nici eu nu mai am încredere în mine,și sunt total confuză,însă nu renunț.Trebuie să privim lucrurile așa : noi nu pierdem niciodată,pierdem doar dacă nu încercăm.

. spunea...

trebuie sa vezi lucrurile asa cum sunt ...e greu cand pierzi si mai ales cand renuntam :)

Lavinia Dance spunea...

Increderea se poate pierde in timp, datorita rautatii, dar iubirea o ai, ea este in tine, mereu va fi.

Razboi zilnic... poate ca viata se incadreaza si aici, dar fiecare are un scop si intr-o zi il vei gasi.:)

Niciodata sa nu incetezi sa crezi in tine :)

Giulia. spunea...

@Lavi H. De acord,frumos spus ! :)

29 decembrie spunea...

....
poate sunt caracterizata de aceeasi naivitate.

Anonim spunea...

trist... (((