joi, 19 ianuarie 2012

Îmi e dor. ..


Lumea iar m-a închis în dărâmăturile viclene,pentru că nu mai sunt utilă.La ce folos să iubească un copil care nu ia lucrurile în serios,vorbește zilnic despre nebunia barbară pe care o cară pe umerii obosiți și care zboară peste libertate ?
Zilnic mă împotmolesc în propria gândire,pentru că realizez că sunt îngrădită de neputință și..mă tem.Mă tem că oamenii într-o zi nu vor mai respira,că vor fi sufocați de maturitate și vor fi cuprinși în filele durerii.I-am strâns de mână,crezând că pulsul meu va avea un efect ordinar asupra lor.M-am înșelat...începusem să tremur și mi-am făcut rău mie,căci toți erau surzi și orbi iar venele-mi trosneau,mai tare decât gerul .
Umilitor aș putea spune..căci timpul era deja prăfuit și plin de rugină.

13 comentarii:

Raisa spunea...

Tu esti utila in felul tau,la locul tau,si tu meriti sa fi iubita!

Flyerboy spunea...

Uite ce revenire in forta!! :X

Giulia. spunea...

Ehm,mulțumesc Raisa ! Adevărul e că toți suntem utili și merităm să fim iubiți .Singura problemă e că lumea nu mai prea știe să iubească,sau..poate nu știe cum să arate lucrul acesta.
@Flyerboy hugs hugs (:

Roxana. spunea...

Cred că este mai bine să fii un copil care nu ia lucrurile în serios , oricum viaţa-i prea scurtă să fim trişti şi afundaţi în probleme . E ideal să rămânem copii , oricum ei sunt cei mai fericiţi şi cei mai sinceri .:)

Anonim spunea...

Fiecare persoana are cv special.:)

Anca Snow spunea...

"Zambeste, cineva acolo sus te iubeste.." >:D<

Giulia. spunea...

@Roxana,așa e.. :)
@Ghost Painter >:D<

Bogdana spunea...

Ne iubim asa cum suntem cu tot sufocarile si imperfectiunile fiecaruia.
Fac referire,desigur,la diferiti oameni.Am obervat totusi ca unii oameni se pot iubi si fara a fi impreuna,si poate nu pentru ca ceva i-ar impiedica.

Randurile tale respira.:)

Giulia. spunea...

@Roro Sunt perfect de acord cu tine..frumos spus :)

D. spunea...

Ai scris frumos:x
stiu cum sunt acei oameni care stau cu tine doar cand au nevoie de ceva dar pe mine nu ma intereseaza ca altii nu ma plac.Eu sunt eu si asa o sa raman :d

Lavinia Dance spunea...

imi place cum ai scris, si nu stiu ce altceva as putea sa mai spun.

Giulia. spunea...

@Denisa Diferă de la persoană la persoană.Eu una pun suflet în tot ceea ce fac și chiar mă deranjează când cineva mă folosește sau vine la mine doar când are nevoie de ceva.Avantajul e că din toate greșelile avem de învățat câte ceva ,astfel ca pe viitor să nu le mai repetăm.. :)

Hoinara spunea...

Vine un moment cand la toti ne e dor...